Luonto vyöryy sisään

Suuri asuntomessunumero on ilmestynyt! Meidän talon saat nyt myös digilehtenä.

Jaa
Uhkealle kalliotontille rakennetussa loft-talossa lyövät kättä näyttävyys ja käytännöllisyys, tilavuus ja niukkuus.

Ilmoille tulvahtaa Sibeliuksen mahtipontinen ja melankolinen pianokonsertto. Musiikki on saanut arvoisensa puitteet. Paikan, jossa keveys kohtaa ikiaikaisen pysyvyyden peruskallion muodossa, ja sisätilan, joka on osa luontoa. Mustan digitaalisen pianon takana musisoi suunnittelija Ville Witka.

– Joskus keväisin, kun kirkonkellot pauhaavat ja lähellä oleva koski kuohuaa, tuntuu kuin asuisi alppimaassa, kuvaa Witka meriteijolaisia kylätunnelmia.

Kalliotontti sijaitsee kukkulan laella ja rajoittuu metsään. Lähinaapurit eivät ole häiritsevän lähellä. Molemmilta terasseilta avautuvat avarat kansallisromanttiset maisemat, joita voi ihailla etelärinnetontilla. Horisontissa kimmeltää meri.

Sisällä talossa on kaunista ja harmonista, jokainen yksityiskohta on ajateltu.

Isot ikkunat tuovat vuodenajat osaksi talon sisustusta.
Makuuhuone on erotettu ”aulatilasta” pienellä korokkeella, seinää ja ovea ei ole. Pimennys hoituu tarvittaessa rulokaihtimilla.
Peseytymistilan epoksilattia ja muhkea matto luovat tilaan ylellisen tunnelman.
Jaa